Šírenie výsledkov 1.výmennej návštevy v Nemecku

23.06.2016 15:54

Dnes sa o 11.35 hod v kinosále školy stretli členovia AG tímu a účastníci projektu "Janíčko a Marienka", podporovaného EÚ prostredníctvom programu Erasmus+ - K2, aby sa podelili o zážitky z 1. výmennej návštevy so študentami (pozri foto), kolegami a vedením Spojenej školy na Opatovskej ceste 97 v Košiciach.

 Pani koordinátorka projektu Irmtraud Šimonová všetkých srdečne privítala a pripomenula všetkým cieľ projektu. Študenti Viktória Popovičová a Dušan Kovács predstavili týždenný program 1. výmennej návštevy v Bad Honnef (Nemecko). Nasledovala vizuálno-hudobná prezentácia pripravená Mgr. Klaudiou Križalkovičovou, po ktorej sa študenti podelili o svoj najkrajší zážitok. A keďže najviac dominoval tanec, pod vedením Mgr. Eriky Gurskej zatancovali študenti scénicky "Tanec strigy".

Na záver pani Šimonová poďakovala všetkým účastníkom projektu, vedeniu školy a zastupujúcim kolegom za ich pomoc a podporu. Pani riaditeľka školy PaedDr. Mária Čabalová vyjadrila obdiv,uznanie a radosť z úspešnej realizácie prvej fázy projektu.

Fotogaléria: Šírenie výsledkov 1.výmennej navštevy v Nemecku